جهت اجرای لوور مستطیلی نما ۴۰ در ۴۰ با ما تماس حاصل فرمایید

۰۹۱۲۲۶۸۲۹۳۳ ۰۲۱۸۸۵۵۲۰۵۱ 

 قیمت اجرای لوور مستطیلی نما ۴۰ در ۴۰

لوور مستطیلی نما ۴۰ در ۴۰ به سبک های مدرن طراحی می شود. به همین دلیل عوامل مختلفی در قیمت لوور آلومینیومی نما تأثیر گذار هستند. که با توجه به این آیتم ها می توان قیمت حدودی لوور مستطیلی نما ۴۰ در ۴۰ را تعیین کرد.

قیمت اجرای لوور مستطیلی نما ۴۰ در ۴۰ به ارتفاع، آکس به آکس فواصل و رنگ لوور بستگی دارد. با در نظر گرفتن آیتم های مختلف قیمت لوور مستطیلی نما هر متر طول حدودا بین ۴۰۰٫۰۰۰ تا ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ تومان می باشد. لوور آلومینیومی نما به صورت مستقیم بر روی نمای ساختمان نصب میشود و به‌ عنوان یک سایبان عمل می‌کنند. لوور مستطیلی نما به شکل قطعات افقی یا عمودی روی بخش‌هایی از نما به‌ کار می‌رود.

طراحی و اجرای لوور فلزی نما به گونه ای است که به هیچ وجه دید داخل به بیرون ساختمان را محدود نمی کند. لوور تنها از برخورد نور مستقیم آفتاب به نما جلوگیری میکند. مزیت دیگر آن هم می توان به اجرای ساده و حساب شده آن اشاره کرد.

انواع لوور نما :

لوور نما  از لحاظ ظاهری به سه شکل تقسیم می‌شود:

  • دوکی شکل

  • لوور مکعبی

  • لوور z شکل

۱– اجرای لوور دوکی :

در این سیستم می توان با استفاده از تیغه هایی با مقاطع دوکی شکل نماهای ظریف و بسیار زیبا به وجود آورد که ما حصل آن علاوه بر زیبایی نما، سایبانهای کاربردی و مفید است.

از جمله لوور های دوکی میتوان به سایزهای ۵ ، ۸ ، ۱۰ ، ۱۲ ، ۱۵ ، ۱۸ ، ۲۰ ، ۲۵ ، ۳۰ ، ۴۰ سانتی متری اشاره نمود. لوورهای دوکی شکل آلومینیومی نسل جدیدی از نورگیرها می باشند که بسیار مورد توجه مصرف کنندگان از جمله طراحان پروژه های ساختمانی قرار گرفته اند.

نمای لوور دوکی توسط  منقاری و خورشیدی به شاسی متصل می‌گردد. لوورهای دوکی را می‌توان به رنگ‌های نقره‌ای، طلائی، برنز و مشکی درآورد.

هدف از فرآیند آنادایزینگ ایجاد لایه‌ای از اکسید آلومینیوم جهت تقویت قطعه اصلی آلومینیوم می‌باشد. زمانی که آلومینیوم از مقاومت لازم جهت اجرای عملیات نماسازی برخوردار نباشد عملیات آنادایز روی آن اعمال می‌شود تا مقاومت آن بیشتر شود

دیتیل اجرای لوور نما

۱- پروفیل فلزی یا آلومینیومی جهت اجرای زیر سازی می باشد.

۲- قطعه اتصال به سازه به نام خورشیدی که دارای دندانه ها می باشد.

۳ –منقاری از یک سمت به خورشیدی و از سوی دیگر به قطعه اصلی متصل می شود .

۴ –مقطع دوکی که روی قطعه منقاری قرار گرفته و کلیت نما را می سازد.

۲ – لوور مستطیلی نما ۴۰ در ۴۰ :

لوور مستطیلی نما آلومینیومی در ابعاد مختلف موجود بوده و ساختار کلی آن پروفيل آهن یا الومینیوم است. لوورهای مکعبی با مقاطع مستطیل شکل و با ابعاد متنوعی طراحی و تولید میشود و معمولا جهت پوشش دهی بخشی از نمای ساختمان و همچنین جهت جلوگیری از تابش نور مستقیم خورشید و زیبا بخشی به قسمت های مختلف نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.  چهارچوب اصلی آن‌ها از آلومینیوم است. برای اتصال این نوع لوور به شاسی اصلی از اتصالات خورشیدی و منقاری استفاده می‌شود.

اجرای لوور مستطیلی کامپوزیت :

 لوور مستطیلی نما کامپوزیت از ورق کامپوزیت به صورت مکعب مربع یا مستطیل ساخته می شوند. لوور ها مستقیما روی زیر سازی آهنی یا آلومینیومی، توسط نبشی فیکس می شوند.

از دیگر موارد می توان به طیف رنگ و طرح گسترده آن اشاره کرد. برای ساخت لوور آلومینیومی با استفاده از ورق کامپوزیت می توان از رنگ های متنوعی استفاده نمود.

انواع لوور آلومینیومی

لوور آلومینیومی متحرک :

این سیستم به صورت کنترل از راه دور یا سوییچی به مشتریان عرضه میشود. لوور متحرک به موتورهای الکتریکی نیاز دارد و هزینه طراحی و اجرای آنان بسیار بیشتر از نوع ثابت است. نوار لوور متحرک به دلیل سبک بودن اغلب از جنس آلومینیوم می‌باشد.

لوور آلومینیومی ثابت:

این سیستم از رایج ترین سیستم های لوور در اشکال مختلف است. به دلیل سادگی و اقتصادی بودن و امکان نصب مستقیم بر روی سیستم های نمای شیشه و یا ورق کامپوزیت کاربرد متداول تری دارد. اما می توان از متریال های دیگری همچون چوب و آلومینیوم هم برای ساخت آن استفاده نمود.

مزایای اجرای لوور مستطیلی نما ۴۰ در ۴۰ :

  1.  زیبایی و شکیل بودن سقف نهایی و ایجاد فضایی مدرن

  2. امکان دسترسی آسان به فضای زیر سقف با توجه به باز و بست آسان پروفیل‌ها

  3. آمکان تولید سایزهای خاص ارتفاعی بر اساس نیاز و سفارش مشتری

  4. ضد حریق بودن سقف نهایی

  5. قابلیت رنگ‌آمیزی به صورت دکورال

  6. ایستایی و استحکام بالای سقف تمام شده

قیمت اجرای لوور مستطیلی نما ۴۰ در ۴۰ :

قیمت اجرای لوور مستطیلی نما به عرض، ارتفاع، آکس به آکس فواصل و رنگ لوور بستگی دارد. قیمت لوور الومینیومی مستطیلی نما که به سبک های مدرن طراحی می شود، متاثر از نرخ بازار، متغیر است. هزینه اجرای این سیستم با توجه به نقش آن در جلوگیری از اتلاف انرژی، در ساختمان سازی چندان بالا نیست. همین امر برای خریداران و طرفداران این سیستم، جذابیت زیادی ایجاد کرده است.