نحوه و روش های اجرای نمای شیشه ای لامل کرتین وال

۰۹۱۲۲۶۸۲۹۳۳  –   ۰۲۱۸۸۵۵۲۰۵۱

اگر به دنبال طراحی نمایی شیک و مقاوم برای ساختمان خود هستید، اجرای نمای شیشه ای لامل کرتین وال انتخابی بی‌نظیر است. با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته و متریال‌های مرغوب، ما به شما نماهایی با طراحی‌های منحصر به فرد و استحکام فوق‌العاده ارائه می‌دهیم که در برابر تغییرات آب‌وهوایی و آسیب‌های محیطی مقاوم هستند.

آشنایی با اجرای نمای شیشه ای لامل کرتین وال 

یکی از چالش های مهم در اجرای نمای شیشه ای لامل کرتین وال برای کارفرمایان انتخاب مجری نمای شیشه ای لامل کرتین وال معتبر و با توان فنی بالا می باشد.

دفتر مهندسی الفا با سال‌ها تجربه در زمینه اجرای پروژه‌های ساختمانی، به عنوان یکی از پیشگامان در نصب و اجرای نمای شیشه ای لامل کرتین وال شناخته می‌شود. ما با بهره‌گیری از دانش فنی به روز و استفاده از ابزار و تجهیزات پیشرفته، تضمین کننده نصب دقیق و با کیفیت این نوع نما هستیم.

برخی ممکن است تصور کنند که اجرای نمای شیشه ای لامل کرتین وال در تهران بار زیادی به ساختمان وارد می‌کند. اما طراحی ساختار آن خودایستا است و فشار زیادی بر سایر اجزای سازه‌ای ساختمان نمی‌آورد. به عبارت دیگر، نیرویی که بر دیوارهای این سیستم وارد می‌شود، از طریق خط کف منتقل می‌گردد و ساختار اصلی ساختمان را تحت فشار قرار نمی‌دهد. این ویژگی ساختاری، امکان اجرای نمای گسترده و زیبا را فراهم می‌کند و به بهبود عملکرد حرارتی و عایق‌بندی ساختمان کمک می‌کند.

 

انواع نمای شیشه ای لامل کرتین وال :

اجرای نمای شیشه ای کرتین وال، راه‌حلی مدرن و پیشرفته برای طراحی ساختمان‌های امروزی است. این سیستم ساختاری از پانل‌های پیش‌ساخته تشکیل شده که با سیستم‌های اتصال پیچیده و دقیق به هم متصل می‌شوند و نمایشی زیبا و چشم‌نواز را ایجاد می‌کنند. اجرای نمای کرتین وال علاوه بر زیبایی، مزایای دیگری مانند عایق‌بندی حرارتی و صوتی، مقاومت در برابر شرایط جوی مختلف و طول عمر بالا را به همراه دارند. برای ساختمان‌های مدرن، تجاری و مسکونی، نمای کرتین وال یک انتخاب ایده‌آل است.

کرتین وال‌ها ظاهرهای متنوعی به ساختمان‌ها می‌بخشند و از نظر فنی و زیبایی ساختارهای متفاوتی ایجاد می‌کند. دسته‌بندی نمای‌های مختلف کرتین وال به چهار دسته اصلی انجام می‌شود.

۱- فیس کپ ( face cap )

۲- فریم لس ( frameless )

۳- سمی فریم لس

۴- یونیتایز

تفاوت انواع نمای شیشه ای لامل کرتین وال :

تفاوت مدل‌ها و انواع نماهای شیشه ای کرتین وال بیش‌تر در نمای خارجی آن‌هاست و فرق بسیار زیادی  در استحکام ، طول عمر و عایق‌بندی آن‌ها نیست. عمده تفاوت مدل‌ها در فضای در نظر گرفته شده بین لامل‌ها و نحوه گذاشتن شیشه‌ها در نما است. که باعث تفاوت ظاهری در بخش خارجی نما می‌شود. سازه اصلی نمای کرتین وال نیز در بیشتر پروژه‌ها، آلومینیوم است. این انتخاب به خاطر ویژگی‌ها و خواص منحصر به فرد آلومینیوم است که هم به نسبت وزن کم آن مقاومت بسیار خوبی دارد.

۱ –  نمای کرتین وال فیس کپ یا درپوش دار ( face cap ) :

نمای شیشه ای لامل کرتین وال فیس کپ به شاخه ای از نمای کرتین وال اطلاق می گردد که در آن مانند دیگر سبک های نمای کرتین وال از پروفیل های آلومینیومی (لامل) عمودی و افقی برای فریم بندی نما استفاده می شود. که لامل هاي افقي ترنسم و لامل هاي عمودي موليون نام دارند. در اين نما شيشه ها از سمت نماي خارجي روي لامل ها قرار گرفته و توسط پروفيل هاي شيشه خور ثابت مي شوند.

درپوش هایی که در نمای کرتین وال فیس کپ مورد استفاده قرار می گیرند دارای اشکال مختلفی و با طول عمق متفاوتی نسبت به یکدیگر قابل اجرا هستند. اما عرض این درپوش های از ۵ سانتی متر تجاوز نمی کند. و قابلیت انتخاب رنگ آنها نیز براساس طرح معماری وجود دارد. در نمای کرتین وال فیس کپ درپوش های به عرض ۵ سانتی متر و عمق دلخواه در اطراف هر مدول نما مشاهده میگردد. که زیبایی خاصی به نما می بخشد. در اجراي نماي کرتين وال، به طور معمول ترنسم (لامل افقي ) در سايز طولي کوچکتري نسبت به موليون ارائه ميشود.

دلیل وجود اختلاف سايز در لامل های عمودی و افقی

بیشتر بار شیشه بر روی لامل‌های عمودی قرار می‌گیرد. اما در افق دید، برخی از طراحان و معماران به منظور افزایش زیبایی بصری نما در فضای داخلی، اندازه طولی ترنسم و مولیون را برابر در نظر نمی‌گیرند. این انتخاب به دقت و ظرافت در طراحی نما بستگی دارد.

۲ – فریم لس ( farmeless ) :

در اجرای نمای شیشه ای لامل کرتین وال فریم لس بر خلاف سیستم فیس کپ دیگر از درپوش در سطح خارجی نما خبری نیست. در این سیستم از چسب های مخصوص استراکچرال برای تثبیت شیشه در فضای بین لامل های استفاده می شود. سطح نما بصورت شبکه بندي زير سازي شده و شیشه هایی که در کارخانه تولید شده مجددا در کلاف آلومینیومی قرار میگیرند و در فضای بین لامل ها فیکس می شوند. در این سیستم به دلیل عدم وجود درپوش ها نمای خارجی به صورت یکنواخت شیشه دیده می‌شود. فضای خالی بین هر مدول از ۲ سانتی متر تجاوز نمی کند. در طراحی برخی شرکت امکان تبدیل هر یک از مدول ها به بازشوی مخفی تنها با اضافه کردن یراق آلات لازم امکان پذیر بوده.

دفتر مهندسی آلفا به عنوان پیمانکار اجرای نمای شیشه ای لامل کرتین وال، خدمات زیر را ارائه می‌دهد:

طراحی و مهندسی نما: طراحی و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال بر اساس نیازها و مشخصات پروژه.
تهیه و تامین مصالح: تهیه و تامین شیشه‌های دوجداره یا چند جداره، پروفیل‌های آلومینیومی، اتصالات و یراق‌آلات مورد نیاز.
اجرای نما: نصب و اجرای نمای کرتین وال با استفاده از تیم متخصص و تجهیزات مناسب.
خدمات پس از فروش: ارائه خدمات پس از فروش و نگهداری نما.

۳ – اجرای نمای کرتین وال سمی فریم لس :

سیستم اجرای نمای شیشه ای لامل کرتین وال سمی فریم لس، که به نیمه قاب نیز معروف است، یکی از روش‌های جذاب و مدرن در طراحی نمای ساختمان‌ها به شمار می‌آید. این نوع نمای کرتین وال به‌طور خاص بر اساس طرح معماری ساختمان اجرا می‌شود. در این سیستم، در یکی از جهات افقی یا عمودی از درپوش استفاده می‌شود و در جهت دیگر، برای تثبیت شیشه از لاستیک یا چسب به‌کار گرفته می‌شود.

این تکنیک، ترکیبی منحصر به فرد از نمای کرتین وال فریم لس و نمای کرتین وال فیس کپ است که به وسیله آن می‌توان جلوه‌ای بسیار متفاوت و خاص به نمای خارجی ساختمان بخشید. اجرایی این سیستم نه تنها به زیبایی نما کمک می‌کند، بلکه مزایای ساختاری و عملکردی آن نیز باعث افزایش کارایی و دوام نمای ساختمان می‌شود.

کرتین وال نما

دفتر مهندسی آلفا، با مدیریت مهندس سلاماتی، از سال 1386 به عنوان یکی از دفاتر مهندسی معتبر در کشور فعالیت خود را آغاز کرده و در زمینه‌های مختلف طراحی، نظارت و اجرای نماهای کامپوزیت، کرتین وال، سرامیک خشک و  لوور الومینیومی تخصص دارد. با هدف ارائه خدمات با کیفیت و جلب رضایت مشتریان، همواره در تلاش است تا با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌ها و متدهای طراحی و اجرا، به نیازهای متنوع مشتریان پاسخ دهد. این شرکت با توجه به تجربیات گذشته و توانمندی‌های فنی خود، آمادگی دارد تا در پروژه‌های آینده نیز به عنوان یک شریک قابل اعتماد عمل کند.

۴ – کرتین وال یو چنل u-channel :

سیستم اجرای نمای شیشه ای لامل کرتین وال یونیتایز که مدولار نیز نامیده می شود تقریبا تمامی مراحل ساخت در کارخانه سازنده انجام می گیرد بدین معنی که بر اساس اندازه گیری و طراحی های دقیق انجام شده، نمای ساختمان به قطعات یا پنل های کوچکتری که از نظر وزن و ابعاد قابل جابجایی باشد تقسیم بندی می گردد و کلیه اجزای آن شامل پروفیل ها، گسگت ها، اتصالات و یراق آلات در کارخانه مونتاژ و نهایتا شیشه و سایر مصالح پر کننده در آن نصب و مدول های کامل شده به محل پروژه حمل می گردند. سپس هر یک از مدول ها در محل مشخص خود با روش هنگینگ به اتصالات تعبیه شده بر روی بدنه ساختمان در کنار یکدیگر نصب میشوند.

کرتین وال بر پایه روش ساخت و نصب به دو دسته‌ی اصلی تقسیم می‌شوند کرتین وال‌های جداشونده که به صورت مرحله به مرحله نصب می شوند ( نمای کرتین وال استیک )  و کرتین وال‌های واحد که به همراه مدول شیشه و یا سایر متریال های نما به صورت یونیت واحد یکجا نصب می شوند ( نمای کرتین وال یونیتایز ) کرتین وال‌های جدا شونده به صورت قطعه‌های جداگانه تولید می‌شوند و در محل ساختمان، به یکدیگر متصل می‌شوند و نمای آن را تشکیل می‌دهند. کرتین وال‌های واحد، به صورت کامل در کارخانه مونتاژ شده و به سر ساختمان آورده و بر روی آن بر پا می‌شود.

انواع بازشو در نمای لامل کرتین وال :

به طور کلی انواع بازشویی که در نمای لامل کرتین وال قابل پیاده سازی هستند، باید گفت دو نوع بازشو در این نما داریم:

۱- بازشو کرتین وال الاکلنگی  :

که معمولا پنجره از بالا شیب دار به فریم فیکس است و از پایین به سمت بیرون باز می شود به این نوع نمای شیشه ای، نمای الاکلنگی می گویند.

۲- بازشو کرتین وال پارالل :

سیستم بازشو پارالل به گونه ای است که با سطح نما موازی می باشد و باز شدن این شیشه ها از پایین به سمت بیرون است که مدل بسیار مناسبی برای ورود هوا به داخل ساختمان می باشد.