انواع لوور نما آلومینیومی
جهت اجرای انواع لوور نما آلومینیومی با ما تماس حاصل فرمایید
۰۹۱۲۲۶۸۲۹۳۳ – ۰۲۱۸۸۵۵۲۰۵۱
انواع لوور نما آلومینیومی شیدر
انواع لوور نما آلومینیومی یا چوبی هستند. که به شکلی خاص روی نمای ساختمان اجرا شده و بهعنوان یک سایبان عمل میکنند. انواع لوور نما به شکل قطعات افقی یا عمودی روی بخشهایی از نما به کار میرود. طراحی و اجرای انواع لوور آلومينيومی به گونه ای است که به هیچ وجه دید داخل به بیرون ساختمان را محدود نمی کند. لوور تنها از برخورد نور مستقیم آفتاب به نما جلوگیری میکند. مزیت دیگر آن هم می توان به اجرای ساده و حساب شده آن اشاره کرد.
انواع لوور نما دوکی آلومینیومی به علت تیغه هایی دوکی شکلی که در آن تعبیه شده اصطلاحاً لوور دوکی نامیده میشود. کاربرد این نوع لوور بسیار بالاست. یکی از مهم تر ین ویژگیهای آن قابلیت تغییر زاویه تیغههای لوور به منظور تنظیم نور عبوری از آن میباشد قطر این لوور ها بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ میلی متر میباشد. آنها حداکثر تا ۸۰ درصد از تابش نور مستقیم خورشید جلوگیری و عبور هوا را نیز کنترل میکنند. قیمت لوورهابی آلومینیوم به عرض، ارتفاع، آکس به آکس فواصل و رنگ لوور بستگی دارد. قیمت این لوورها که به سبک های مدرن طراحی می شود، متاثر از نرخ بازار، متغیر است. هزینه اجرای این سیستم با توجه به نقش آن در جلوگیری از اتلاف انرژی، در ساختمان سازی چندان بالا نیست.همین امر برای خریداران و طرفداران این سیستم، جذابیت زیادی ایجاد کرده است.در ادامه مطلب با انواع لوور آلومینیومی اشنا می شویم.
انواع لوور نما آلومینیومی :
نماسازی ساختمان با قطعات لوور از لحاظ ظاهری به سه شکل زیر تقسیم میشود:
- نمای لوور دوکی.
- نمای لوور مکعبی.
- نمای لوور z شکل.
1– لوور نما دوکی (سایه بان ) :
در این سیستم می توان با استفاده از تیغه هایی با مقطع دوکی شکل نماهای ظریف و بسیار زیبا به وجود آورد که ما حصل آن علاوه بر زیبایی نما سایبانهای کاربردی و مفید است. از جمله لوور های دوکی متقارن میتوان به سایزهای 5 ، 8 ، 10 ، 12 ، 15 ، 17 ، 18 ، 20 ، 25 ، 30 ، 40 سانتی متری اشاره نمود. لوورهای دوکی شکل آلومینیومی نسل جدیدی از نورگیرها می باشند که بسیار مورد توجه مصرف کنندگان از جمله طراحان پروژه های ساختمانی قرار گرفته اند. نمای لوور دوکی توسط قطعات پروفیل آلومینیوم منقاری و آلومینیوم خورشیدی به شاسی بدنه متصل میگردد. لوورهای دوکی را میتوان توسط آنادایز به رنگهای نقرهای، طلائی، برنز و مشکی درآورد. هدف از فرآیند آنادایزینگ ایجاد لایهای از اکسید آلومینیوم جهت تقویت قطعه اصلی آلومینیوم میباشد. زمانی که آلومینیوم از مقاومت لازم جهت اجرای عملیات نماسازی برخوردار نباشد عملیات آنادایز روی آن اعمال میشود تا مقاومت آن بیشتر شود
این سیستم از 4 قطعه تشکیل شده است .
1- پروفیل فلزی یا آلومینیومی جهت اجرای زیر سازی می باشد.
2- قطعه اتصال به سازه به نام خورشیدی که دارای دندانه ها می باشد.
3 –منقاری از یک سمت به خورشیدی و از سوی دیگر به قطعه اصلی متصل می شود .
4 –مقطع دوکی که روی قطعه منقاری قرار گرفته و کلیت نما را می سازد.
.
2 – لوور نما مکعبی :
لوور نما مکعبی نیز در ابعاد مختلف موجود بوده و ساختار کلی آن پروفيل آلومينيومی است. لوورهای مکعبی با مقاطع مستطیل شکل و با ابعاد متنوعی طراحی و تولید میشود و معمولا جهت پوشش دهی بخشی از نمای ساختمان و همچنین جهت جلوگیری از تابش نور مستقیم خورشید و زیبا بخشی به قسمت های مختلف نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. چهارچوب اصلی آنها از آلومینیوم است. برای اتصال این نوع لوور به شاسی اصلی از اتصالات خورشیدی و منقاری استفاده میشود.
نمای لوور کامپوزیت :
این نوع نمای لوور از ورقههای کامپوزیت که به شکل جعبهای هستند، ساخته میشود. لوور کامپوزیت نما از خود آلومینیوم کامپوزیت به صورت مکعب مربع یا مستطیل ساخته می شوند.
ابتدا نمای لوور کامپوزیت روی ورق زیرین متصل و سپس ورق اصلی به زیر سازی فلزی نصب می شود. در صورتی که طول لوورها بزرگتر از ورق اصلی باشد ابتدا ورق اصلی نصب و یعد لوورها روی آن توسط نبشی های آلومینیومی ثابت می شوند.
در سایر نما ها لوور ها مستقیما روی زیر سازی اعم از پروفیل آهنی و یا آلومینیومی،توسط نبشی فیکس می شوند.
از دیگر موارد می توان به طیف رنگ و طرح گسترده آن اشاره کرد. برای ساخت لوور آلومینیومی با استفاده از ورق کامپوزیت می توان از رنگ های متنوعی استفاده نمود.
نصب انواع لوور نما آلومینیومی به دو صورت ثابت و متحرک انجام می پذیرد .
سیستم متحرک :
این سیستم می تواند با سیستم کنترل از راه دور و یا سوییچی به مشتریان عرضه شود. این سیستم با اتصالات و قطعات خاص با تکنولوژی جدید که کاملاً اختصاصی می باشد به همراه سیستم ثابت با اتصالات ساده آماده ارائه و اجرا به مشتریان می باشد. نوع متحرک به موتورهای الکتریکی نیاز دارند و هزینه طراحی و اجرای آنان بسیار بیشتر از نوع ثابت است. نوار نوع متحرک اغلب از جنس آلومینیوم یا کامپوزیت هستند آلومینیوم به دلیل سبک بودن گزینه بسیار مناسبی برای نماهای لوور و نورگیر ساختمان میباشد. انواع چوبی لوور نیز بیشتر برای نماسازی پنجرهها، سقف آلاچیق و نورگیر پشتبامها استفاده میشود.
- با استفاده از ویژگی های نمای لوور طراحان و معماران از نظر تنوع در طراحی و ساخت نمای شیشه ای ساختمان ها از قابلیت های بیشتری برخوردار خواهند بود.
- نمای لوور این قابلیت را دارد که با هر نوع شرایط اقلیمی سازگار باشد و در ساعات مختلف روز باعث تغییر نمای ساختمان می شود.
.
سیستم ثابت :
این سیستم از رایج ترین سیستم های لوور در اشکال لوور دوکی شکل و یا دیگر است. به دلیل سادگی و اقتصادی بودن و امکان نصب مستقیم بر روی سیستم های نمای شیشه و یا ورق کامپوزیت کاربرد متداول تری دارد. اما می توان از متریال های دیگری همچون چوب و آلومینیوم هم برای ساخت آن استفاده نمود.
درنصب ثابت, لوور ها یا به وسیله سوراخ هایی که بر روی درپوش (End Cap) آنها تعبیه شده است به سازه متصل می شوند و یا توسط پایه بر روی نگه دارنده خود متصل می شوند.
.
مزایای انواع لوور نما آلومینیومی :
زیبایی و شکیل بودن سقف نهایی و ایجاد فضایی مدرن
امکان دسترسی آسان به فضای زیر سقف با توجه به باز و بست آسان پروفیلها
آمکان تولید سایزهای خاص ارتفاعی بر اساس نیاز و سفارش مشتری
ضد حریق بودن سقف نهایی
قابلیت رنگآمیزی به صورت دکورال
ایستایی و استحکام بالای سقف تمام شده
جهت اجرای انواع لوور نما آلومینیومی با ما تماس حاصل فرمایید
۰۹۱۲۲۶۸۲۹۳۳ – ۰۲۱۸۸۵۵۲۰۵۱
اجرای لوور دوکی شیدر ، اجرای نما دوکی ، اجرای نما لوور ، اجرای نما لوور دوکی ، اجرای نمای لوور دوکی ، شیدر ، قیمت لوور آلومینیومی ، قیمت لوور دوکی ، لوور آلومینیومی ، لوور آلومینیومی نما ، لوور آلومینیومی نما و سقف ، لوور دوکی ، لوور دوکی الومینیومی ، لوور کامپوزیت ، لوور کامپوزیتی ، لوور متحرک ، لوور مکعبی ، لوور نما ، لوور نما آلومینیومی ، مجری نما لوور ، مجری نمای لوور دوکی ، نصاب لوور ، نما لوور ، اجرای نمای لوور دوکی در تهران ، اجرای نمای لوور دوکی در کرج